Notis kepada semua [READ!]

Go down

Notis kepada semua [READ!]

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 7:29 pm

Notis kepada pelawat dan ahli hospital

Selamat Datang ke hospital bahagia S.A.D , saya sangat teruja dengan kedatangan anda di hospital ini, sebab jika anda melawat sure awak pon gila skali kan? hehe anyway have fun here and do anything as u please.

Jangan lupa makan ubat. Sebarang pertanyaan sila msg moonskitty .

Kepada sesiapa yang berminat untuk join hospital ini harus igm moonskity.

Requirement

  • Sakit mental (disertakan degan esei tidak lebih 100 patah perkataan)
  • kurang pemahaman tentang maksud JPJ
  • meminati kuih dah makanan yang dimasak moonskitty
  • ketenteraan > populasi (Tentera harus lebih dari 100 Untuk teutons dan 50 ke atas untk kaum lain)
  • Min pop 120
  • Sanggup melakukan apa saja demi hospital S.A.D ,kesetian kepada pakar sakit jiwa dan hospital adalah sangat penting.
  • Pemahaman matematik aras 1
  • Sering bercakap benda2 yang difahami dan tidak mempunya maksud atau makna yang berkaitan.
Selebihnya tanya moonskitty.

Terima Kasih kerana melawat Hospital S.A.D , ingat kerana anda fikir anda normal tak semestina anda normal , kerana sememangnya anda tidak normal.

Ulang ayat ini 3x "saya gila" , anda pasti merasa ayat ini bersesuaian dengan prfile diri anda Smile

T-Q

Yang Benar,
MoonSkitty
Pakar Sakit jiwa


avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Notis kepada semua [READ!]

Post by jack on Sat Sep 13, 2008 9:43 pm

test
avatar
jack
Pakar Bius
Pakar Bius

Number of posts : 41
Location : tanjung malim > ipoh > bali > uganda >dubai
Registration date : 2008-08-27

View user profile http://www.gary_corner.com

Back to top Go down

Re: Notis kepada semua [READ!]

Post by Deejayzz on Sun Sep 14, 2008 8:55 pm

oi!!nak test p tmpat lain laa!!jack...gambo tu sape??cun jugak erk!! Banana
avatar
Deejayzz
Admin

Number of posts : 48
Age : 33
Location : Sabah
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

cari hantu

Post by hantu ra on Wed Sep 24, 2008 2:07 am

Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Muntah Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa Berak laa YAY YAY YAY YAY
sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit sakit lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

hantu ra
Guest


Back to top Go down

Re: Notis kepada semua [READ!]

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum