REGISTRATION

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

REGISTRATION

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 7:45 pm

Kepada Semua Ahli S.A.D

Difahamkan ini adalah forum baru S.A.D (suke tak?) Anda diharuskan untuk register nama anda didalam hospital ini, kerana file buku lama hospital dah hilang , anda diharuskan mendaftar sekali lagi didalam hospital (hahahah gelak jahat)

Semasa pendaftaran sila letak nama , nickname yang bersamaan dengan nickname di dalam Travian . Selepas sudah berdaftar sila inform Moonskitty, atau admin . Kami akan activate nick anda dan boleh lah anda kembali ke wad masing.

Kepada sesiapa yang tidak berdaftar dalam masa kurang dari 14 hari akan dikeluarkan dari Hospital serta merta. Terapi , dan ubat2 tidak akan diberikan malah pegawai warden akan datang dan membuat kenduri di kampung anda.

Sebarang pertanyaan atau rasa tidak puas hati , sila luah kan kepada pokok besar yang terdapat di depan hospital ini.

Sekian T-Q

Yang Benar,
MoonSkitty
Pakar Sakit Jiwa
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Si comel on Fri Aug 29, 2008 9:38 pm

wah kakak ape ini!

Si comel
Guest


Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Si comel on Fri Aug 29, 2008 9:40 pm

pokok besar tu geget saya Sad saya tak suke pokok besar tu la kakak! Sad pokok tu jahat benci pokok besar yang jahat tu!

Si comel
Guest


Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 9:52 pm

pokok besar ape ni dik, pokok besar tak geget org. dasar u ni gilew lol!
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Stalin on Fri Aug 29, 2008 9:58 pm

Pokok "Durian" besar tu la yang bakal mendengar segala isi hati hempa semua, Pokok tu hanya mampu jatuhkan air mata "Buah Durian" plop! kena kepala Basketball .
avatar
Stalin
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 12
Location : Awan
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 10:00 pm

huh!? camane tu? stalin ni macam ada pengalaman ja.. hehe :p
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Stalin on Fri Aug 29, 2008 10:05 pm

Ya la sedih, hari tu pegi kat Pusat Perubatan, tanya ada ubat utk sembuhkan penyakit saya, dia suruh saya test Kasut Gucci dia Sad,
then saya terbaca notis, segala luahan boleh di buat kat Pokok Besar yang terdapat di dalam hospital ni, tah camna saya bleh tersalah Pokok "Pokok Durian", saya pun meluahkan lah isi hati saya pada pokok tu, lalu Pokok tu sedih nanges2 banyak lak tuh Buah Durian Jatuh. Isk, benjol kepala, apa bleh buat dah nasib Sad.
avatar
Stalin
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 12
Location : Awan
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 10:12 pm

wow! patut u jadi lebih "waras" baru2 ni. hebat2 i terasa kagum mendengar cerita u ni. i rasa boleh buat novel. "saya dan pokok besar" wah. hehehehe sape la suruh test kasut gucci tu. isk jahat btol ape nak jadi la
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by si comel on Fri Aug 29, 2008 10:15 pm

Shocked wakoekoekoeoekoe ape punye cite la stalin tu. aku kene geget pokok tu. celaka punye pokok. die mintak aku sploh ringit lepas aku cite masaalah aku. pastu aku tak kasi. sebab aku ade sekupang je. pastu die geget aku. sakit giler ar Sad

si comel
Guest


Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Si comel on Fri Aug 29, 2008 10:16 pm

awat korang sume ade gamba aku takdeee!!! apekah dunia kejam ini!! Sad

Si comel
Guest


Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Stalin on Fri Aug 29, 2008 10:26 pm

Takpa, benda dah lepas, buah pisang takkan berbuah dua kali dalam kata lain "Cukuplah sekali", ianya membuatkan saya lebih matang dan lebih kental sebagai lelaki sejati. Saya ingin mengucapkan terima kasih kat Doctor tu ngan Pokok besar, ianya satu pengalaman yang sungguh memberangsangkan dan ianya membantu dalam usaha saya untuk melihat dunia semula. Tiada lagi Bahtera Kayangan [yang saya mimpikan selama ini], kini Kereta BMW menanti di hadapan gate Hospital ini untuk membawa saya keluar dari Hospital ini. Aku bebas!!!
avatar
Stalin
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 12
Location : Awan
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Fri Aug 29, 2008 10:30 pm

ui ui sape kata boleh pergi! u tak sehat lagi , takleh keluar dari hospital ni. jgn harap u nak quit hospital ni. once a member, always a member Very Happy once gila, always gila lol!
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Stalin on Sat Aug 30, 2008 2:14 am

Sesudah ku masuk ke dalam Kereta BMW, ku suruh si Driver tekan minyak apa lagi jalan la, dia kata takda pedal minyak, just ada Button "Delete" saja [BMW murah damn!!]. Mungkin itu saja pilihan ku , sama ada teruskan Perjuangan bersama S.A.D atau aku hilang dari dunia Travian dan lenyap begitu sahaja. Aku hanya bersama S.A.D, once aku aku keluar, aku takkan ada lagi di muka Bumi Travian, lenyap dari peta. "Deleted".

Hurm...Abes cerita.

-Sebuah Cerita dari seorang pemimpin Gila dalam USSR suatu masa dahulu kala-

Yang Benar,

Stalin.
avatar
Stalin
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 12
Location : Awan
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Sat Aug 30, 2008 2:28 am

ui butang delete tu jaga2 i geget kang u! grrrr!!
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by kohai on Sat Aug 30, 2008 7:56 pm

halloooo......
dah lawa la hospital tempat org2 gila ni...
ni semangat nk jdi lebih gilaaaaaa.....
terima kasih jaga kebajikan kami dengan tempat yg cnatik lagi indah ini..
avatar
kohai
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 19
Location : Hospital Besar Shah Alam
Registration date : 2008-08-30

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Sun Aug 31, 2008 3:27 am

hospital ni mmg lawa pon :p
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by jack on Sun Aug 31, 2008 2:57 pm

tu la ko..lame sgt x msk forum boley x perasan hospital ni dah renovated
avatar
jack
Pakar Bius
Pakar Bius

Number of posts : 41
Location : tanjung malim > ipoh > bali > uganda >dubai
Registration date : 2008-08-27

View user profile http://www.gary_corner.com

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Pelangi Hitam on Sun Aug 31, 2008 3:53 pm

aku salu jenjalan kt hospital neh, t[p aku rasa mmg dh lawa dr dulu
lagi.. err, itu satu ilusi.. tp aku rasa yg ni pon satu ilusi.. fuh..
dimanakah hosital ini sebenarnyer??? affraid
avatar
Pelangi Hitam
Pesakit Kronik
Pesakit Kronik

Number of posts : 53
Age : 34
Location : Shah Alam & Bintulu
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Deejayzz on Sun Aug 31, 2008 7:47 pm

time for seek...for destroy.....!!!!
avatar
Deejayzz
Admin

Number of posts : 48
Age : 33
Location : Sabah
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Stalin on Mon Sep 01, 2008 12:23 am

bounce Salah tu, Metallica - Seek and Destroy.mp3 Basketball
avatar
Stalin
Pesakit baru
Pesakit baru

Number of posts : 12
Location : Awan
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Pelangi Hitam on Mon Sep 01, 2008 1:44 am

tu lagi salah, mental-likat la.. Razz
avatar
Pelangi Hitam
Pesakit Kronik
Pesakit Kronik

Number of posts : 53
Age : 34
Location : Shah Alam & Bintulu
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Deejayzz on Mon Sep 01, 2008 4:21 am

oo...hehe
avatar
Deejayzz
Admin

Number of posts : 48
Age : 33
Location : Sabah
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Tue Sep 02, 2008 1:58 am

ughh merah...mata ku...silau sakit
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Pelangi Hitam on Tue Sep 02, 2008 6:58 am

kalo merah tu kasi maroon x la silau sgt, cam kaler kt atas tuh.. What a Face
avatar
Pelangi Hitam
Pesakit Kronik
Pesakit Kronik

Number of posts : 53
Age : 34
Location : Shah Alam & Bintulu
Registration date : 2008-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Moonskitty on Tue Sep 02, 2008 7:32 am

yah kasi maroon sikitkan? ni dah juling tengok ni. huhuhu , ni sume mesti baru makan sahur lol
avatar
Moonskitty
Pakar Sakit Jiwa
Pakar Sakit Jiwa

Number of posts : 90
Age : 29
Location : Star
Registration date : 2008-08-27

View user profile

Back to top Go down

Re: REGISTRATION

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum